Meer resultaten voor Festival vacatures

Festival vacatures
 
vacatures.
MAfestival Brugge is op zoek naar een deeltijdse productieleider. Je bent verantwoordelijk voor het plannen organiseren coördineren en controleren van de praktische organisatie van alle activiteiten van het festival concerten op diverse locaties internationale wedstrijd Fringe 3-jaarlijkse vakbeurs voor historische instrumenten. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van alle producties binnen de vooropgestelde timing en het budget. Van preproductie tot en met afbouw en nazorg met alle administratie daarrond. Je vertaalt de wensen en noden van de artiest in een realistische planning je overlegt met verschillende partijen en staat in voor het aanvragen van offertes. Je hebt daarbij ook oog voor financiële haalbaarheid duurzaamheid en timing. Je bent het aanspreekpunt voor artiesten medewerkers technici festivalstemmers leveranciers verantwoordelijken van zalen.
Vacatures IFFR.
Als initiator en promotor van de onafhankelijke cinema toont en ondersteunt IFFR opkomend en gevestigd talent over de hele wereld. Dat doen wij het hele jaar door met als een van de belangrijkste pijlers het festival in januari. Het festival trekt jaarlijks ruim 300.000 bezoeken. De 46ste editie vindt plaats van 25 januari t/m 5 februari 2017 en zal ook dit jaar weer gerealiseerd worden door zon 25 vaste medewerkers 60 tijdelijke krachten en ruim 800 vrijwilligers. Op dit moment zijn er geen vacatures. Houd deze pagina in de gaten voor wanneer er weer functies beschikbaar komen. Go to the industry site.
Festival vacatures werk Indeed.nl.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. Sorteer op relevantie datum. Freelance / ZZP 2. International Security Agency 12.
Festival Vacatures Vacatures.nl.
Medewerker Klantenservice Helpdesk Medewerker Projectmedewerker Opdrachtleider Evenementenbeveiliger Call Center Medewerker. Dit formulier mag geen extra velden bevatten. Vacatures 1 10 van 205. Festival Vacatures 1 10 van 205. Ga werken op de leukste festivals van Nederland! Je doet goede ervaring op voor je cv! Wat wij bieden Deze functie is op oproepbasis. podium op te bouwen. feestgangers niets tekort komen. kan het zijn dat je achter de bar. Stage Financiële en Marketing Stage bij Festival.Travel. Maandelijkse rapportages vind je leuk om te verwerken en deze cijfers kun je middels verschillende grafieken inzichtelijk maken voor de rest van het team.
Festival.Travel Vacatures aan het werk voor festivals? Festival.Travel.
We zijn altijd op zoek naar creatieve hardwerkende passionele en gezellige mensen schroom niet en doe dus een open sollicitatie! Ook hebben we vaak nog een aantal Festival.Travel vacatures die ingevuld dienen te worden. Wil je ons contacteren m.b.t. een vacature of een open sollicitatie? Stuur dan een e-mail naar vacatures@festival.travel met in het onderwerp de vacature of functie waarnaar je solliciteert. Marketing Communication intern 40 hours.
Werken op festivals en evenementen.
In 2002 stond ik voor het eerst achter de bar op een festival. Ik vond het fantastisch en ik wist dat ik dit nog heel erg lang zou gaan doen. Mijn doel was opvallen want ik wilde carrière maken achter de bar. Ik werkte in mijn pauzes onbetaald door en voor ik het wist kreeg ik een promotie tot barhoofd. Ik begon de website GroteFeesten.nl zodat ik een bestand kon gaan opbouwen van mensen die in de horeca wilden werken op festivals. Ik zei tegen de persoon die de planning deed als er een zieke was bel mij ik kan last minute altijd nog wat regelen.
Vacatures Nederlands Film Festival.
Het Nederlands Film Festival vindt jaarlijks eind september plaats. De Nederlandse filmsector en een groot landelijk publiek bezoeken het NFF voor een uiteenlopend programma waar het gehele spectrum van de Nederlandse filmcultuur van kort tot lang van arthouse tot mainstream van analoog tot digitaal het erepodium krijgt. Op het NFF worden de prestigieuze Gouden Kalveren de Grote Prijzen van de Nederlandse Film uitgereikt. Het Nederlands Film Festival heeft momenteel geen vacature.
Jobs vacatures voor Festival Indeed.com.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. Sorteer op relevantie datum. Tip Voer een plaatsnaam in het vak waar in om de resultaten in die regio te zien. Vacatures 1 tot 10 van 130.

Contacteer ons