Op zoek naar Vacature Docent?

Vacature Docent
 
Vacatures Syntra AB.
Dankzij ruim 90 interne medewerkers en een gespecialiseerd netwerk van 1.000 docenten bieden we een brede waaier van professionele opleidingen aan. Lees meer over Directeur Afgevaardigd bestuurder. Docent ambachtelijk brood en banketbakker. Voor onze voltijdse dagopleiding Brood en Banketbakker in campus Leuven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde docent voor de module toegepaste bedrijfsvoering. Kan je een groep cursisten motiveren en begeleiden? Voel je je geroepen om je kennis door te geven en om bij ons les te geven. Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie en stuur meteen je cv en motivatiebrief door. Lees meer over Docent ambachtelijk brood en banketbakker. 2 stageplaatsen ontwikkelen van digitale leerpaden in Xerte en Moodle.
Ga aan de slag bij het Centrum Voor Avondonderwijs VZW.
Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Minimumvereisten om docent te worden. Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven.
Jobs vacatures voor Docent Indeed.com.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. Wetenschappelijk Onderzoek Vlaams Gewest. Junior Consultant Provincie Antwerpen.
Vacatures SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Ondernemerscoach voor alle ondernemers in spé. U bevindt zich hier. Home Over SYNTRA Vacatures. Medewerker ICT expert of trainee. Ter versterking van ons team in de hoofdzetel gevestigd te Zele zoeken wij een medewerker die gepassioneerd is en gebeten door ICT. Boeiende stageplaats waarbij je ervaring kan opdoen rond het thema kwaliteit en/of preventie. Bezorg je sollicitatie C.V. en motivatie via e-mail naar hoofdzetel@syntra-mvl.be ter attentie van Maureen Van Geeteruyen directiesecretaresse. Voor onze opleidingen binnenschrijnwerk interieurbouw en meubelmaker met start in september 2017 zijn we op zoek naar ervaren vakdocenten.
Jobs vacatures voor Docent Communicatie Indeed.com.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. plaats provincie of postcode. jobs voor Docent Communicatie. Wetenschappelijk Onderzoek Vlaams Gewest. Junior Consultant Provincie Antwerpen. Sorteer op relevantie datum. Vacatures 1 tot 10 van 69. Plaats je cv Solliciteer op duizenden vacatures op elk platform! Business Development Directeur Syntra.
Vacatures Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Word jij een van onze Docenten? Het Centrum Voor Afstandsonderwijs heeft een team van professionele docenten die allen actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Al onze auteurs en begeleiders zijn allemaal werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. Zij willen je graag hun opgedane kennis doorgeven via het systeem van afstandsleren. Minimumvereisten om docent te worden. Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Je moet om te kunnen lesgeven beschikken over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten ook veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands kunnen schrijven.
Vacatures Syntra West Jobaanbod Trainers Medewerkers.
Vacatures Syntra West opleidingen aan de slag als trainer of medewerker bij Syntra West? Bekijk hier het online jobaanbod!
Vacatures Docenten Schoonheidsschool.

Contacteer ons