Op zoek naar strateeg?

strateeg
 
Strateeg.
U kijkt daarbij graag naar de toekomst maakt een keuze en werkt hard om te komen waar u wilt zijn. U kunt plannen maken maar bent zich daar niet altijd van bewust. Wat mensen van u zien is vaak daadkracht en de behoefte om dingen heel goed te doen. Excelleren is een woord dat bij u past of een term als de lat hoog leggen. Dat doet u voor uzelf én voor anderen.
Frankwatching Cookies.
Strateeg Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Een strateeg afgeleid van het Oud-Griekse woord strategos is iemand die bepaalt welke strategie te volgen lijn gebaseerd op missie en visie er gevolgd wordt rekening houdend met de verre toekomst. Er kan sprake zijn van een strategische planning bedrijfsstrategie militaire strategie bij oorlogsvoering operationele strategie militaire middelen of optiestrategieën speculeren over waarde. Dit artikel is een beginnetje over politiek. U wordt uitgenodigd op bewerken te klikken om uw kennis aan dit artikel toe te voegen.
strateeg WikiWoordenboek.
Geluid strateeg hulp bestand. een persoon die strategieën uitwerkt Hij is een groot strateeg. een persoon die strategieën uitwerkt. Duits Stratege de m. Frans stratège fr m. Spaans estratega es m. Tsjechisch stratég cs m. Het woord strateeg staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd strateeg herkend door. Zie Wikipedia voor meer informatie.
Strateeg 6 definities Encyclo.
SpellingCorrect gespeld strateeg komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. een persoon die strategieën uitwerkt. 1 Aanvalswijze 2 Beoefenaar van de kunst van de oorlogsvoering 3 Krijgkundige 4 Krijgskundige 5 Legeraanvoerder 6 Militair beleidsmaker 7 Tactvol politicus 8 Veldheer. Een strateeg afgeleid van het Oud-Griekse woord strategos is iemand die bepaalt welke strategie te volgen lijn gebaseerd op missie en visie er gevolgd wordt rekening houdend met de verre toekomst.
Welkom bij spellenclub De Strateeg! spellenclub De Strateeg.
Huishoudelijk reglement Onze verantwoordelijkheden. Elke 4e zondag van de maand van 13u30 tot 18u tenzij anders aangegeven. Steun spellenclub De Strateeg door een lidkaart aan te schaffen en geniet van 10% korting bij iedere aankoop in speciaalzaak De Spelgezel te Gent! Ook zonder lidkaart is natuurlijk iedereen welkom en vragen we een kleine bijdrage van 15. Welkom bij spellenclub de Strateeg! Wil je geen enkele spelnamiddag bij spellenclub De Strateeg missen? Noteer alvast volgende spelnamiddagen in je agenda!
Synoniemen van strateeg ander woord voor strateeg synoniemen.net.
beleidsmaker krijgskundige tacticus veldheer. als synoniem van een ander trefwoord niet gevonden. woordverbanden van strateeg grafisch weergegeven. Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek verwante woorden woordenboeken. WNT Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong. context vertalen naar het kies een taal. Citaten rijmwoorden Wikipedia Google.
Octogram Verschil tussen de strateeg en de analyticus.
door Tessa / donderdag 12 maart 2015 / Gepubliceerd in Octogram. Het Octogram is de basistest van Online Talent Manager. Het brengt de voorkeur voor verschillende werk en leiderschapsstijlen van een kandidaat in kaart. De verschillen tussen de 8 stijlen in het Octogram zijn over het algemeen vrij duidelijk. Maar soms is het wat lastiger om je vinger op de verschillen te leggen. Een voorbeeld hiervan is het verschil tussen de Strateeg en de Analyticus. Eigenschappen van de Strateeg.

Contacteer ons